Home/News | About | Download | Documentation | Forum | Bug Reports | Contact | Donations | Consulting | Projects | Legal | Security | FATE


This forum has not been maintained for a long time and will probably get deleted in the near future.
For faster responses to your questions, please use StackOverflow instead and tag your questions with "FFmpeg".
If you need a backup of the posts from this forum, please contact me directly.

SDL: could not set video mode - exiting

Discussions about problems encountered using ffplay.
Forum rules
FFmpeg is in a state of perpetual development and we do not currently have the person power to backport fixes to official releases. As such, if you wish to query or report a bug, you must try with the latest development branch revision of FFmpeg to confirm the issue still exists. The latest FFmpeg can be downloaded from here: http://www.ffmpeg.org/download.html

SDL: could not set video mode - exiting

Postby winter » Tue Nov 08, 2016 3:38 pm

When I use ffplay to play any flv or mp4, then I get the error.

Code: Select all
SDL: could not set video mode - exiting


What could it be?
Help me please!
CentOS 7
winter
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 08, 2016 3:35 pm

Re: SDL: could not set video mode - exiting

Postby llogan » Tue Nov 08, 2016 6:20 pm

Please show the complete console output.
Get an answer more quickly by providing your actual ffmpeg command and the complete console output. Use the code button to format your command and output or your question will be ignored.
llogan
 
Posts: 2339
Joined: Fri Jan 25, 2013 9:47 pm
Location: Alaska


Return to ffplay

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest