Page 1 of 1

Is it possible to use CPU power of some computer on the net?

PostPosted: Thu Mar 26, 2015 6:12 pm
by xdevelnet
Hi there!

I have server with 2x processors (amd opteron 6320). Is it possible to use it with ffmpeg over LAN?

Tnx a lot :)

Re: Is it possible to use CPU power of some computer on the

PostPosted: Fri Mar 27, 2015 3:37 am
by llogan
Log into the computer via ssh and run ffmpeg (preferably with the "screen" command so you can [dis]connect at will).

Re: Is it possible to use CPU power of some computer on the

PostPosted: Thu Sep 08, 2016 11:10 pm
by jpham
sure you can run anything with ffmpeg - it just takes longer :)
if you have a build farm - you can dish out to each machine doing 5 mins video processing
then re-assemble them on a faster workstation